Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente, sectie binnen de Linie, tel.nr. kerkgebouw 0223.614567
 
 
Kerk open Kerk open

Natuurlijk ben jij en bent u altijd van harte welkom. Maar misschien voelt u zich (nog) niet thuis in een kerkdienst of heb jij (nog) niets met al die zaken die door de kerk worden geörganiseerd. Er zijn andere gelegenheden om eens binnen te lopen.

Je kunt altijd langskomen tijdens één van de dinsdagen dat er Juttersmarkt is, want dan staan de deuren open van 11.00 uur 's morgens tot 16.00 's middags. Kijk eens rond in de kerk.
Tijdens de Juttersmarkten is er altijd iets extra's te bekijken en tussen de middag wordt het orgel bespeeld.

Op eerste kerstdag is de kerk de hele dag open, is er tijd voor een spelletje of een gesprek, warmte en gezelligheid, 's middags en 's avonds een maaltijd en uiteraard is er zowel 's zomers als 's winters koffie, thee en limonade.

Zondag is er 's morgens een kerkdienst, die om 10.00 uur begint. Maar tijdens de dienst zijn de deuren ook gewoon los en als het weer een beetje mee zit ook open. Loop gerust naar binnen.

Af en toe op een koopzondag is er ook 's middags een viering, maar dan een beetje anders of misschien wel een boel anders.
Gericht op bijvoorbeeld jongeren (Out of the box) of op mensen die graag zingen. De kerk is dan 's middags al op tijd open, de koffie is klaar, er is ruimte om elkaar te ontmoeten en samen te vieren en ook aan de kinderen wordt gedacht.

Ten slotte is er een aantal keren per jaar een boekenmarkt. Er is heel wat te snuffelen tussen de vele boeken die klaar liggen om gelezen te worden. Er ligt van alles, voor liefhebbers van streekromans, of wellicht is het actie wat u zoekt. Engelse boeken zijn ruim aanwezig, geschiedenis of knutselwerk en een keur aan kinderboeken. Voor elk wat wils.
Bent u klaar met snuffelen, er wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Misschien wilt u een lootje kopen en wie weet komt u met iets aardigs thuis.

Daarnaast is iedereen welkom bij de activiteiten, lezingen en cursussen die door vorming en toerusting worden voorbereid, bij het avondgebed en bij de inloop, de gemeentemaaltijd en de vriendenkring.

terug
 
 
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.